A la cova d'Alí Babà hi falta gent


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 5/jun/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Per més que ho intentem cada dia s'aixeca amb núbols malgrat surti el sol. El sol surt i esclafa, com toca en aquesta época de l'any, però els núvols no cal buscar-los al cel. Només cal parar l'orella i obrir els ulls per adonar-se'n que cada dia el panorama que ens pinten és més negre, o així ens ho volen fer creure.

ESCOLTA-HO

No en tenim prou amb els banquers que marxen, com si res, amb indemnitzacions millionàries i indecents, polítics que no compleixen les seves promeses electorals i, a sobre, son incapaços de construir, en lloc de retallar, que, a més, hem d'afegir una colla de corruptes en el món del futbol. A Itàlia, i per vergonya pel país de la bota, s'ha destapat un cas de corrupció al Calcio que ha esquitxat jugadors, directius i entrenadors. Els diners són massa llaminers i, com sembla, en aquests casos, quants més se'n tenen més se'n volen. No importa la forma com s'aconsegueixen.

Fa de mal recordar la bombolla immobiliària, i sinó fixeu-vos on hem anat a petar. Doncs amb el futbol professional, el de les vedets, anem pel mateix camí. El circ s'ha fet tan gran que li comencen a créixer els nans. El deute dels clubs espanyols amb Hisenda i la Seguretat Social és vergonyós, però compta amb la comprensió del govern de l'Estat. Cal que continuem pagant fitxatges desorbitats, amb xifres astronòmiques? Cal pagar segons quins preus per veure segons quins espectacles? Cal seguir mantenint tants aprofitats? Cal tocar de peus a terra abans no ens esclati als morros.

Per cert, la cova, ni era d'Alí Baba ni un paradís fiscal.


CARME REVERTE, és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.