Adrenalina per la xarxa!


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 30/abr/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquesta ha estat una setmana intensa, m'atreviria a dir que de taquicàrdia, per als amants del futbol i els seguidors del Barça en particular. L'estrès que ens ha generat el clàssic i el partit de semifinals de la Lliga de Campions ha elevat al màxim els nostres nivells d'adrenalina. Però la cosa no queda aquí i us asseguro que a nivell local encara ens queda molta adrenalina per alliberar.

ESCOLTA-HO

I ho dic conscient que el final de temporada que ens espera és apassionat. Molts equips es juguen la temporada en les pròximes setmanes. Uns quants, els que han fet més bé la feina, han estat més encerats, han tingut més sort en alguns moments, tenen la possibilitat de pujar a una categoria superior. Altres, els menys, s'afanyen per salvar la campanya conservant la plaça que han ocupat aquesta temporada. Sigui com sigui, tots tenen raons suficients per fer-nos viure una de les temporades més intenses i de més èxit que recordo.
Tenim dos equips que ja han fet la feina, el Club Rugby Sant Cugat i el masculí del Junior d'Hoquei herba, tots dos ascendits. Però la llista es pot ampliar els pròxims dies amb més equips i clubs de la ciutat com l'Handbol Sant Cugat, el Patí Hoquei, el SantCu, el Futbol Sala Sant Cugat o la UESC. Amb ells esperem recuperar els màxims nivells d'adrenalina perquè ells, com la resta, també mouen les nostres emocions. Emocions que compartirem i escamparem arreu a través de les xarxes. Twitter, facebook i companyia, prepareu-vos per a una invasió d'adrenalina santcugatenca. Passa-ho!

CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.