El xup-xup del Consell


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 23/gen/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Les fórmules màgiques no existeixen, però estic convençuda que hi ha receptes on triar i remenar a l'hora de fer bé les coses, i el Consell Municipal de l'Esport no se n'escapa. Vet aquí un parell d'opcions.

ESCOLTA-HO

Recepta segons olla tradicional:
Per a fer un bon Consell d'Esports necessitarem la màxima implicació de tots els seus membres, ganes de treballar per l'esport de la ciutat, molta imaginació, pragmatisme, un polsim de generositat, molta PAciència i un bon rajolinet de protoCOL. Deixar a foc suau vàries sessions fins que faci xup-xup. Aquest sistema requereix de temps.

Recepta segons olla de pressió:
En aquest cas utilitzarem els mateixos ingredients. Potser ens podem estalviar el rajolinet de protoCOL o afegir-ne només quatre gotes. En qualsevol cas és recomanable en petites dosis. Això ens donarà un resultat igual de bo però ho enllestirem més ràpid.

Tant si trieu la primera com la segona opció, el grau de dificultat serà el mateix.
El temps d'elaboració evidentment canvia. Trieu segons necessitats.
Suggeriment: Afegir uns encenalls d'utilitat.

Per qui s'ho mira des de fora, el Consell fa temps que fa xup-xup, i no per moltes sessions més farà millor caldo. Els qui esperen a taula tenen gana, per tant cal que es faci bullir l'olla el més aviat possible i es deixi de marejar la perdiu!


CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.