La Nit de l'Esport, un premi!


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 28/nov/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan fa 15 anys Ràdio Sant Cugat, ara Cugat.cat, va tenir l'encert de crear els Premis Esport en Marxa per lliurar uns guardons en una celebració que havia de ser especial, teníem al cap dos objectius.

ESCOLTA-HO

Primer, cohesionar i aglutinar l'esport de la ciutat. Segon, i no per això menys important, reconèixer l'esforç i els èxits d'esportistes, entitats i persones vinculades d'una manera o altra a l'esport de la ciutat.

El primer, i crec que el temps ens dóna la raó, l'hem aconseguit. Durant aquests anys, hem passat d'uns clubs, només preocupats pel que passava de portes endins de casa seva sense saber ni conèixer qui tenien al costat, a posar-li cara i ulls al veí del costat, a compartir espais, preocupacions i projectes.

El segon em sembla més difícil d'assolir si tenim en compte que els premis només són pels escollits. Pels escollits pel jurat, amb qui no necessàriament hem de compartir l'opinió. Pair o encaixar amb esportivitat això sé i entenc que sempre serà l'assignatura pendent. No obstant, des d'aquestes línies vull fer arribar el meu reconeixement sincer a tots i cadascú dels individus i col·lectius que amb el seu dia a dia fan gran l'esport santcugatenc.

CARME REVERTE és cap d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.