El final de la 'Història Interminable'


  • Comparteix:

carme.reverte.calvo

Carme Reverte Calvo


Publicat: el 20/set/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Han estat anys de treball, esforç i molt de sacrifici. Constància i molta paciència que, els últims anys, els ha permès recollir premis, guardons i el més important, el reconeixement de tothom. Però és ara quan sembla que la secció d'atletisme del Club Muntanyenc comença a veure llum al final del túnel.

ESCOLTA-HO

Després d'una llarga cursa de fons, l'atletisme santcugatenc pot deixar de fregar-se els ulls. El miratge es fa realitat. La meta és a prop i per fi la família atlètica del Club Muntanyenc Sant Cugat tindrà pistes pròpies. Un espai on continuar treballant, on preparar la competició, on formar-se com atletes. En definitva, una llar on créixer com a persones i esportistes amb l'objectiu que el nom de la ciutat es continuï escoltant arreu del país.

Malgrat tots els entrebancs, aquesta història, que per fi arriba al final, ens demostra que un cop més la societat va per davant de les administracions - no ha calgut esperar-se a les pistes per tirar endavant un projecte seriós i ambiciós com el del Club Muntanyenc- i també que la unió fa la força. No oblidem que en aquesta realitat també han sumat els clubs de la ciutat a través de la Coordinadora d'Entitats Esportives, posant els interessos col·lectius de ciutat per davant dels seus propis.

L'Ajuntament ja ha recepcionat les pistes i dilluns que ve els atletes ja es podran entrenar. Els últims dies acabem de presenciar el final d'una història que semblava interminable. A partir de dilluns comença una de nova.


CARME REVERTE és cap d'esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.