Altra vegada Hoboken!


  • Comparteix:

marco.simarro

Marco Simarro


Publicat: el 22/oct/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La discoteca Hoboken, situada als polígons de Can Solà, no deixa de sorprendre'ns i és habitual objecte de crítiques. Ho és per a tots aquells que tenim memòria i sabem que tenim raó quan diem que és de les majors estafes als santcugatencs en anys.

És recordar alguna de les promeses que acompanyaven el projecte de la nova 'sala de concerts', veure què en queda i que em surti urticària. Lluny de ser un espai públic, de gestió municipal, equipat amb bucs d'assaig pels músics locals i altres espais per entitats, el procés ja trontollava des del moment que l'equip de govern va decidir externalitzar-ho. Primer va començar com a sala amb 'bona música' (concepte gens subjectiu), després es va formalitzar com a discoteca obrint-se al 'petardeo comercial' (per falta d'ingressos) i, aquest curs, enceta un nou projecte adaptant la tarda de dissabte als joves d'entre 14 i 17 anys (per fer uns calerons extra). En la línia de l'smart city, un espai públic més cedit a una empresa privada per a que el gestioni en funció del seu benefici.

No voldria deixar de mencionar (o denunciar), per a més inri, l'última 'perla' d'aquesta gent. Com a bona discoteca que són, s'han sumat al carro de vendre's i publicitar-se amb cartells i fotos on dones mig despullades actuen com a reclam, rebaixant els cossos femenins a producte de mercat. Bona feina companys, bona feina.

La conclusió de tot plegat és que amb aquesta discoteca ens han colat l'enèsim gol i exemplifiquen, una vegada més, el model de ciutat del qual CiU n'és partidari. Per molt que s'amaguin sota falses promeses i vagin constantment 'de bones', mai apostaran per un espai musical (o altres) de gestió ciutadana.

MARCO SIMARRO és estudiant d'Educació Social, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i militant d'Arran Sant Cugat
@MarcoSz4



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.