Primer 'Aplec Jove' a Sant Cugat


  • Comparteix:

marco.simarro

Marco Simarro


Publicat: el 24/set/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte encetem la primera trobada d'entitats juvenils que portem muntant des de fa uns mesos. Com bé s'explica al bloc: 'l'Aplec Jove de Sant Cugat és una iniciativa d'algunes de les entitats juvenils de la ciutat que pretén donar a conèixer les problemàtiques comunes a les que hem de fer front, així com proposar alternatives i finalment trobar-ne solucions'.

Moltes persones de les diverses entitats participants ja ens coneixíem i no poques vegades hem parlat i comentat les mancances que té la nostra ciutat alhora d'oferir espais municipals per les entitats o de donar facilitats de cara a fer activitats al carrer, entre d'altres. A partir d'aquí sorgeix la idea de fer una trobada per establir contactes entre les diferents entitats i poder sumar forces per tal d'exigir millores socials. L'Aplec en sí és l'eina per donar-nos visibilitat al carrer i teixir complicitats tant entre les set entitats que hi participem com amb totes aquelles que comparteixin inquietuds i s'hi vulguin afegir.

Per aquesta primera trobada hem preparat diverses activitats que es desenvoluparan a la plaça del Rei a partir de les cinc. Començarem amb una xerrada i posterior debat obert sobre el teixit associatiu santcugatenc i el moviment juvenil, entenent-ho com a eines de canvi social. Cap a les vuit tindrem la companyia 'CIA3' formada per tres joves provinents de diferents camins de la dansa i, com a punt en comú, la dansa contemporània.

Una vegada acabada l'actuació, donarem pas al sopar popular acompanyat per la música de Pepe Nada. Una batukada amb 'A Batida do Tambor' serà el tret de sortida als posteriors concerts dels 'Dröpools' i 'Orígenes' i pel fi de festa comptarem amb la música punxada per 'Riki Undersounds'.

Així queda configurada aquesta primera trobada que esperem sigui un èxit, per tal d'organitzar futures edicions amb més motivació i més entitats amb ganes de prendre part d'aquest projecte. Esperem trobar-vos a tots aquest dissabte!

MARCO SIMARRO és estudiant d'Educació Social, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i militant d'Arran Sant Cugat
@MarcoSz4



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.