Cugat.cat és casa vostra


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 9/set/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Cugat.cat ha arrencat avui, a les sis del matí, una nova programació que ens acompanyarà fins l'estiu del 2014. Més de 40 programes informatius, esportius, d'entreteniment i musicals que pretenen acostar a la ciutadania tot allò que passa al seu entorn més proper i fer aflorar el talent i la creativitat dels santcugatencs.

Sabeu que la vostra ràdio local fa un programa de sàtira i humor en clau local? Es diu 'el Guirigall' i s'emet els divendres a les vuit del vespre, amb desenes de personatges, reals i imaginaris, que segur que us sonaran.

Heu sentit mai la tertúlia 'El Gall del Monestir'? Cada matí, a un quart de 10, després de les notícies. No hi és ni Pilar Rahola ni Gonzalo Bernardos: aquí parlem del que ens preocupa, en clau santcugatenca, i amb opinadors que saben del que parlen.

Us imagineu un programa fet per la Coordinadora de Cultura Tradicional i Popular de Sant Cugat, que parli setmanalment de totes les activitats d'aquestes entitats? Doncs aquesta temporada serà una de les novetats de la graella. Es dirà 'Nitrad' i s'emetrà els dilluns a les vuit del vespre. Fins i tot el dies de ple municipal!

Això sense comptar els informatius, els programes d'esports, els magazins (aquesta temporada, amb importants canvis), els programes de divulgació i els musicals. Fins a 40 programes pensats des de Sant Cugat per al públic santcugatenc i oberts a la participació de tothom.

Avui ha arrencat la nova temporada radiofònica de Cugat.cat i des d'aquí us convido a fer-vos-en seguidors. Al 91.5fm, a la web (www.cugat.cat) -en directe o en podcast- i a les xarxes socials. Cugat.cat és casa vostra!


MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.