La Floresta fa el tomb


  • Comparteix:

pere.casajoana

Pere Casajoana


Publicat: el 22/jul/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Disculparan el títol que he posat a l'article, però considero que amb les actuacions d'asfaltat acabades aquesta setmana, les condicions dels carrers de la Floresta estan fent un gir cap a unes condicions òptimes. Se'ns pot dir que porten molts anys esperant, i és totalment cert, en porten molts, segurament masses, però per voler fer el tomb és necessaria la voluntat de fer-lo.

Aquest és el compromís electoral de l'slcaldessa, Mercè Conesa, amb el veïnat d'aquest districte, i aquest fet es comença a visibilitzar quan la setmana passada es varen acabar les obres d'asfaltat del sector de la Muntanyesa Nord i el carrer Casino, així com l'inminent inici del Carrer Bonavista.

El compromís és que durant aquest mandat es puguin donar al màxim nombre de carrers de les condicions òptimes de comoditat que es mereixen. Aquestes obres no acaben aquí, aviat es farà un nou camí de Can Pagan, previst fer-lo aprofitant aquest estiu però els terminis de tramitació i licitació no ho ha fet possible. Excès d'optimisme? Cal valorar-ho tot un cop estigui l'obra finida, llavors serà moment de treure'n les conclusions.

Seguim: l'any vinent els pressupostos municipals recolliran la reforma del camí antic de Terrassa i el Pla d'Asfaltat de Turò del Sol. Mentrestant, anem fent petites actuacions de formigonat a Muntanyesa Sud que ens han de servir de base per a un asfaltat total del sector.

A més a més properament disposarem del Pla de Mobilitat de la Floresta, que recollirà millores per a aquells punts díficils tant d'aparcament com de circulació.

Hi ha veïns que prefereixen els carrers tal com estan ara, amb pols a l'estiu i fang i forats quan plou, la majoria però pensa diferent: no plou mai a gust de ningú, però que la pluja millor caigui sobre asfaltat. Anem fent feina, anem fent camí.

PERE CASAJOANA és regidor d'Urbanisme (CiU)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.