31 anys al servei de la ciutat


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada


Publicat: el 13/jun/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui fa 31 anys de l'inici d'emissions de Ràdio Sant Cugat, ara convertida en el grup de comunicació municipal Cugat.cat. En nom de tot l'equip que fem possible aquest mitjà de comunicació, vull donar les gràcies a la ciutadania de Sant Cugat per la seva confiança i la seva exigència, que ens dóna un poderós incentiu per seguir al peu del canó en la tasca d'informar sobre tots els assumptes que interessen i preocupen els nostres conciutadans.

ESCOLTA-HO

En més de tres dècades, moltes coses han canviat. De l'esperit amateur a la professionalització, del vinil a la tecnologia digital, de les ones hertzianes al núvol... Però moltes coses s'han mantingut, també. Com l'objectiu fonamental d'aquest mitjà de comunicació, proclamat pels seus fundadors ara fa 31 anys i que l'actual equip de Cugat.cat segueix tenint ben present: mantenir la cohesió social, conrear el sentiment de pertinença, fomentar els valors democràtics i la convivència, promoure la llengua i cultura catalana.

Aquests objectius segueixen vigents en la ciutat del 2013. Un municipi viu i dinàmic gràcies a la seva població jove, el seu teixit associatiu, comercial, cultural i esportiu, i a l'empenta de la seva gent, que tenen en Cugat.cat un aliat i un aparador per a les seves iniciatives. Però també una ciutat no exempta de problemes, conflictes i reptes, que fan que un mitjà obert i plural com Cugat.cat sigui més necessari que mai per canalitzar totes les veus i esdevenir un espai de trobada de totes les sensibilitats.

Avui celebrem el 31è aniversari de Cugat.cat amb la millor dada d'audiència de la nostra història: més de 39.000 lectors ens segueixen, segons l'última auditoria de l'OJD. Volem seguir sent útils per a la ciutadania de Sant Cugat per molts anys més i contribuir, amb el nostre granet de sorra, a mantenir viu el sector de la comunicació de proximitat que, a Catalunya, també és una estructura fonamental que caldria preservar.

MIQUEL HERRADA és periodista i director de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.