El meu kalashnikov


  • Comparteix:

eduard.anguita

Eduard Anguita


Publicat: el 12/set/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No vull començar aquesta primera columna a Cugat.cat sense agrair al grup multimèdia l'espai d'expressió que m'ofereix. Segurament, molts altres santcugatencs podrien aportar opinió i debat en termes semblants als meus. Espero, doncs, poder representar un bon gruix de conciutadans.

ESCOLTA-HO

D'avantmà, també vull deixar clares les meves coordenades ideològiques, per tal d'activar les defenses lectores: sóc d'esquerres i independentista català. A l'hemeroteca queda, a un clic de cercador digital.

Cada 15 dies fixaré visions particulars, reforçades pels anys de dedicació, gaudi i patiment per la ciutat; per l'experiència en la política local, per la proximitat a la vida associativa, per les innombrables converses (ara relaxades, ara intenses) a la barra d'algun bar. És altament probable, però, que no em dediqui a elevar els parcs i les zones verdes ni la tranquil·litat de Sant Cugat. Ja em perdonaran. Em prendré aquesta columna com una trinxera més, enfrontada a la realitat que ens toca viure.

La meva ploma, el meu kalashnikov.

EDUARD ANGUITA és estudiant i treballador a l'atur



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.