Un nou consistori, una nova etapa


  • Comparteix:

jordi.carreras

Jordi Carreras


Publicat: el 15/jun/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dissabte, dia 11 de juny, va quedar constituït el nou consistori que haurà de regir el municipi de Sant Cugat durant els pròxims quatre anys. S'inicia així una nova etapa de la vida de la ciutat que ve marcada de forma molt particular per la situació de crisi que afecta tantes persones.

ESCOLTA-HO

La ciutadania ha donat majoritàriament la seva confiança a CiU perquè lideri la ciutat en aquest futur immediat, i sobre aquest partit recau així la responsabilitat de marcar el rumb que haguem de seguir.

El grup municipal popular, que ha quedat constituït com la segona força política de la nostra ciutat, assumeix la responsabilitat, també atorgada per diversos milers de ciutadans, de fer una labor d'oposició constructiva, vetllant per que el govern municipal atengui les necessitats reals, primàries i immediates dels nostres ciutadans. Seràn molt probablement anys difícils per als habitants de Sant Cugat, per a molts d'ells. I serà també funció de l'Ajuntament, tant dels qui el governaran, com dels qui estarem en l'oposició, prestar tots els ajuts que siguin necessaris i possibles. Aquest haurà de ser el primer objectiu, i caldrà complir-lo tant amb mesures concretes i directes, com amb accions indirectes, que fomentin el creixement de la ciutat; i molt en particular amb accions polítiques que facin possible que els joves romanguin en ella i no es vegin obligats a traslladar-se a altres municipis.

El grup municipal popular farà quant estigui a la seva mà durant aquest mandat que s'inicia per donar veu en el consistori a tots aquells habitants de Sant Cugat que vulguin fer arribar, a través del nostre partit, propostes raonables i justes a l'Ajuntament.

JORDI CARRERAS és president del PP local



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.