Un any de feina


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira

Tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic i portaveu de Junts per Sant Cugat


Publicat: avui, a les 10:33
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amb reptes i amb molta il·lusió, Junts per Sant Cugat encarem aquest curs polític immers en molts projectes - locals i també nacionals - i preparats per treballar i guanyar la millor versió del Sant Cugat que estimem. Amb l'alcalde Vallès i tot l'equip fem un balanç molt positiu d'aquest primer any de feina treballant per Sant Cugat, i mirem endavant amb molta força.

En un any hem posat ordre a les malmeses finances locals sense augmentar la pressió fiscal de l'Ajuntament - i amb un govern que costa un 4,5% menys que el govern anterior -, hem aprovat el projecte d'un nou pavelló esportiu amb el seu pressupost corresponent que veurem construït aquest mandat, hem treballat per aconseguir que a inicis de 2025 tinguem més i nous vehicles de neteja i recollida de residus, i més i nous contenidors - eliminant els soterrats -, fent que Sant Cugat d'aquí a pocs mesos torni a estar net. Hem desallotjat els ocupes del carrer Plana de l'Hospital, hem convocat noves places d'agents de la Policia Local de Sant Cugat per augmentar la seguretat de la nostra població. Hem consensuat amb tots els partits polítics (a excepció del PSC) construir l'escola La Mirada a la Guinardera. Abans d'acabar l'any presentarem el Pla de Manteniment de Voreres 2025-2032 amb la seva dotació pressupostària corresponent. Iniciarem les obres d'una nova residència per a la gent gran amb unes 120 places. A inicis de 2025 acabarem la primera fase de les obres de la piscina pública de Mira-sol. Hem aconseguit un acord per construir un Hospital Públic de dia. Estem elaborant un pla tècnic de mobilitat per millorar el centre i les entrades i sortides de Sant Cugat. Hem reduït el temps d'espera en l'atorgament de llicències urbanístiques, passant de més de dos anys a només setanta dies. També estem revisant amb l'AMB el transport de bus públic per beneficiar i augmentar el nombre d'usuaris. Entre molts altres projectes i polítiques que, en un any de feina, estem desenvolupant des del govern de la ciutat.

Amb el lideratge de l'alcalde Josep M. Vallès estem preparats i continuarem treballant, a peu de carrer i escoltant a tothom, per guanyar en benestar i qualitat de vida a tots i cadascun dels barris de la ciutat. Perquè creiem en Sant Cugat, ho fem per Sant Cugat!

CRISTINA PARAIRA és tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic i regidora portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.