Y así pasan los días y yo desesperando, y tu aquí cantando quizás, quizás, quizás


  • Comparteix:

robert.save

Robert Savé

Simpatitzant de la CUP


Publicat: el 20/setembre
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja hem passat una altra Diada, i de què ens ha servit més enllà de convertir-la cada cop més en un simple dia de festa, on cada cop menys es reivindica un ves a saber què, per a qui i, fins i tot, on. Sembla radical, estrafolari el que escric, però penso que no ens hem parat a escoltar, valorar i comprendre tot el que s'ha dit, ho hagi fet qui ho hagi fet, ja que tots vivim i som a Catalunya. Per mi, descrit com possibilista, penso que pejorativament, és important saber cap on cal anar, amb quines prioritats i en quin temps.

Un cop clar el full de ruta, podré plantejar-me amb altres, puix tindran una raó de ser, actuacions vers les necessitats reals de la societat, i si s’escau actes de resistència i enfrontament pacífic a l'estament dominant, que inclou particulars, empreses, entitats, administracions, partits..., en un entrellat complex construït entre totes i tots, que a més, hem complicat entre tots.

No estem en el segle XX, ni en el 2017, estem en un període diferent, en un món global, postpandèmia, en plena emergència climàtica i amb una gran força del mercat vers les persones, mercat que ens ha engolit com a actors de la compravenda (sense anar més lluny valorem qui hi ha en el sector immobiliari, o turístic...), en un individualisme identitari (antiimmigració, desconfiança de les diferències...), en una acceptació i valoració positiva de la incultura, fins i tot de la ignorància, en un sobre culte a la immediatesa.

Voldria prioritzar com a objectiu la igualtat en llibertat i justícia, per una mica enrere, però en paral·lel desenvolupar i consolidar el factor identitari propi del segon quart del segle XXI, amb una estratègia de taca d'oli, primer el municipi, la comarca, Catalunya... fins on calgui.

Penso que som un moviment municipalista de base, tant de bo ampli, que per associació d'afinitat, genera xarxa territorial, no a l'inrevés, que seria l'estructura funcional d'un partit.

Penso que escoltar la cançó Quizás, quizás, quizás ens farà reflexionar respecte que calen fets i no paraules vers la realitat i les seves necessitats d’ara i aquí.

ROBERT SAVÉ és simpatitzant de la CUP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.