Un any de mandat i, com està la ciutat


  • Comparteix:

alvaro.benejam

Álvaro Benejam

President del PP de Sant Cugat i regidor portaveu del PP


Publicat: dijous
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Tot just fa un any de les eleccions municipals de 2023 i del nou govern de la ciutat, composat pels partits Junts i ERC. A aquestes alçades ja tothom sap que el govern anterior d'ERC, el PSC i la CUP, amb la seva nefasta gestió, va deixar l'Ajuntament esquilat econòmicament per haver estirat mes el braç que la màniga. La falta de diligència d'aquell 'tripartit d'esquerres' va ser tant flagrant que ni tan sols van ser capaços d'aprovar un pressupost per al 2023.

Les coses han canviat, cert, però no tot el que havien de canviar.

És normal que a Sant Cugat portem 10 anys esperant que la Generalitat es digni a fer l'edifici de l'escola La Mirada, però que aquesta mateixa administració hagi començat a fer les obres d'ampliació de l'Arxiu Nacional de Catalunya?

Hem de resignar-nos a que l'índex de delinqüència no baixi des de fa anys?

Hem de suportar el mal estat d'una infinitat de carrers i voreres de la ciutat?

Hem de continuar esperant uns altres 4 anys a que el govern de torn resolgui els problemes que mandat rere mandat demanden els veïns dels barris fora del centre i que resten enquistats en les reivindicacions que aquest veïns no es cansen de fer?

Hem de seguir pagant els impostos amb un nivell de recaptació tant gran que fa que Sant Cugat sigui una de les ciutats d'Espanya més cares en termes fiscals?

Hem de seguir patint l'abús que suposa per al ciutadà el Tribut Metropolità que cobra l'Àrea Metropolitana de Barcelona?

Doncs no. Nosaltres ens rebel·lem contra tot això, i treballarem per condicionar les polítiques del govern actual per fer de Sant Cugat una ciutat mes amable amb el ciutadà, voti a qui voti.

ÁLVARO BENEJAM és president del PP de Sant Cugat i regidor portaveu del PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.