El consell de barris del Centre pren forma


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona

Regidora de Cicle de Vida, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica (ERC)


Publicat: el 18/juny
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest juny ha començat a caminar el consell de barris del Centre, el darrer a constituir-se i el que abastarà més territori i població. Certament, gestionar un òrgan participatiu tan extens i divers suposa un repte ingent, sobretot de cara a no decebre les expectatives de la ciutadania envers els projectes i les iniciatives que vagin sorgint.


És un consell de barris, en plural, tal com vaig dir el dia de la constitució. Un òrgan que aplega des de Can Magí fins a Can Trabal, passant per Coll Favà, el Monestir-Sant Francesc, Parc Central, el Nucli Històric, l'Eixample Sud, el Pla de la Pagesa i molts altres territoris.

Per poder treballar allò particular i allò comunitari, crearem tants grups de treball com siguin necessaris, amb calendari i objectius concrets per animar més veïns i veïnes a contribuir a millorar el seu entorn més proper.

Sigui com sigui, som aquí per donar resposta i canalitzar les demandes i les necessitats de tots aquests barris per millorar la qualitat de vida de tothom i fomentar un Sant Cugat ple de vida i dinamisme a les seves places i carrers. És precisament aquí on han de passar les coses, a l'espai públic, gràcies als veïns i les veïnes i amb el suport i la complicitat de l'Ajuntament.
Comencem!

ESTHER MADRONA és regidora de Cicle de Vida, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica (ERC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.