Sant Cugat per seguir guanyant a Europa


  • Comparteix:

cristina.paraira

Cristina Paraira

Tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic, regidora de Junts


Publicat: el 10/juny
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Lliures per Europa Junts+ hem tornat a guanyar les eleccions europees a Sant Cugat. Com a portaveu del Grup Municipal de Junts per Sant Cugat vull agrair el suport que novament els santcugatencs i les santcugatenques ens heu tornat a donar en aquestes eleccions.

La setmana passada des de Junts per Sant Cugat dèiem que aquestes eleccions eren importantíssimes pel present i pel futur de Sant Cugat. Unes eleccions on hi havia molt en joc. I així ha estat. Perquè és a la Unió Europea on es desenvolupen la gran majoria de polítiques que afecten a tots els veïns i les veïnes.

Parlem de polítiques d'àmbit social, polítiques mediambientals, la protecció dels drets i les llibertats, i també és a Europa on neixen moltes oportunitats d'inversió i col·laboració econòmica on Sant Cugat hi tenim molt a dir i hi hem de participar activament. Junts per Catalunya, des de totes i cadascuna de les cambres i nivells governamentals, des de Sant Cugat fins al Parlament europeu, treballem perquè la veu de la nostra ciutat sigui forta i clara arreu. Defensant els nostres interessos, perquè només així podem continuar treballant per millorar el benestar i la qualitat de vida de tots els santcugatencs i santcugatenques.

Junts per Sant Cugat, amb l'alcalde Josep Maria Vallès al capdavant, treballem cada dia des del govern municipal per guanyar un Sant Cugat amb més justícia social, amb més progrés econòmic, innovador, digital i sostenible, amb un teixit cultural encara més fort i vibrant, amb una millor educació i un sistema sanitari més accessible i de qualitat. Una ciutat a escala humana, que defensa desacomplexadament els drets de tots els veïns i les veïnes, i que lluita per no deixar ningú enrere. Escoltant i resolent els problemes de la gent, acompanyant l'emprenedoria i col·laborant amb les diverses iniciatives de la ciutat. Amb un compromís insubornable amb la llengua catalana i també amb l'alliberament nacional de Catalunya. Des de Sant Cugat fins al Parlament europeu, per la ciutat que estimem, junts persistim!

CRISTINA PARAIRA (Junts) és tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.