Existeix una alternativa


  • Comparteix:

carlos.aranguren

Carlos Aranguren

Vocal del PP a l'EMD de Valldoreix


Publicat: el 23/maig
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A les passades eleccions vam veure com el PP a Valldoreix va tornar a ser la tercera força més votada i es va quedar a només dotze vots de ser la segona.

Aquest augment de vots no és fruit de l'atzar. Tampoc és fruit d'un únic factor. No és intenció d'aquest article entrar en l'anàlisi de totes les raons d'aquest fet, però sí que volíem destacar que creiem que és important que les forces polítiques tinguin en compte aquests resultats per entendre que el partit que està proposant un canvi real és el Partit Popular.

A Valldoreix, el 15% dels veïns han volgut donar suport al PP. Malgrat que aquests resultats encara no permetin entrar al govern, sí que ens permeten lluitar amb més força pels problemes reals de la nostra comunitat autònoma. Necessitem polítiques que pensin a ajudar a les persones del carrer i que no afavoreixin els interessos individuals d'una persona o es malgastin els diners en propaganda ideològica que no beneficia en res els ciutadans de Catalunya.

El pas determinant serà començar a pensar en tots el valldoreixencs en la seva globalitat, independent de les seves raons de ser, pensar o fer. I a la vegada serà essencial abraçar tota la nostra història, tradició i cultura. O volem continuar lliurant els nostres recursos a persones i projectes que no defensen el bé comú?

En la mesura que puguem seguir aquestes passes en l'àmbit autonòmic també serà més fàcil fer front a les problemàtiques municipals perquè els esforços i recursos estaran pensats per facilitar la política i no posar-hi traves.

CARLOS ARANGUREN és vocal del PP a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.