Valldoreix i el 14 d'abril


  • Comparteix:

ramon.segura

Ramon Segura

Vocal d'ERC a Valldoreix


Publicat: el 2/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Valldoreix és una vila que, a primer cop d'ull, per la seva fisonomia, pot semblar una ciutat-jardí-dormitori, articulada al voltant dels eixos estació FGC-Túnels de Vallvidrera-autopista. La realitat, però, ens mostra un poble dinàmic, amb un teixit associatiu viu i divers que s'organitza perquè passin coses.

Un dels millors exemples d'aquesta activitat el trobem amb la Paella Republicana que organitza el Veïnat Progressista, una trobada consolidada des de fa anys que commemora la proclamació de la República i que aplega sempre unes 150 persones per gaudir d'una trobada de germanor.

Aquesta paella, però, també va més enllà d'una simple trobada entre el veïnat. El 14 d'abril és una data especial en el calendari d'activitats valldoreixenc perquè parlem d'una oportunitat per reivindicar els valors republicans com a motor de país, però també de ciutats i de viles com la nostra; valors com la cohesió, la justícia social i la igualtat d'oportunitats.

Comptar amb un veïnat implicat i compromès amb aquests ideals és fonamental per continuar treballant per un Valldoreix més cohesionat i que vetlli per la qualitat de vida de tota la seva gent. Si no avancem tots plegats, tampoc ho farem ni com a país ni com a poble.

RAMON SEGURA és vocal d'ERC a Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.