Un Nadal per compartir


  • Comparteix:

josep.maria.valles

Josep Maria Vallès

Alcalde de Sant Cugat


Publicat: el 25/des/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Garlandes de llums il·luminen places i carrers de Sant Cugat i ens conviden a gaudir de les 190 activitats que hem programat, conjuntament amb més de 50 entitats de la ciutat, i que ja estan fent arribar la màgia de Nadal a tots els districtes. Una programació pensada perquè petits i grans somriguin i comparteixin bons moments mentre esperen amb il·lusió l'arribada dels Reis d'Orient.

A causa de la situació econòmica que afecta l'Ajuntament, aquest any faltaran algunes de les propostes dels mateixos Serveis de Cultura i Joventut, però hem treballat enèrgicament per mantenir moltes activitats que han esdevingut tradicionals d'aquestes festes.

Així, enguany, podem compartir amb família i amics Pedra i Sang, el Quinto, pessebres, el Trenet de Nadal, les Fires de Nadal i Reis, espectacles, concerts i molt més. Els Ambaixadors Reials s'instal·laran al Claustre i rebrem els Reis amb tots els honors davant el Teatre-Auditori, que celebra el seu 30è aniversari, amb un gran espectacle de benvinguda.

La Cavalcada de Ses Majestats, coorganitzada amb la Penya Regalèssia, estrena nou recorregut pels carrers del centre; serà més llarga, amb un tram adaptat per a persones amb necessitats especials i amb més carrosses i espectacles, per acabar a la plaça de l'Om, on recolliran les cartes de la mainada.

I, naturalment, la màgia d'Els Reis d'Orient també arribarà puntualment a Mira-sol, la Floresta, les Planes i Valldoreix.

Us animo a explorar la programació i sortir al carrer per omplir-lo de joia, solidaritat i bons propòsits. Confieu en el poder de l'esperit nadalenc i dels vostres somnis de pau, convivència i respecte per començar amb optimisme el 2024.

Us desitjo molt bon Nadal, gaudiu-lo amb les persones que més estimeu, i un any nou ple de salut i bones notícies per a tothom.

Bones Festes!

JOSEP MARIA VALLÈS és l'alcalde de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.