Sant Cugat obert a tothom?


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox a Sant Cugat


Publicat: el 1/jul/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els nostres barris més perifèrics segueixen plens de deixalles (restes de petards i pirotècnia, papereres plenes a vessar i vorals amb males herbes que arriben fins a la cintura...) S'omplen la boca dient que hem de ser 'una ciutat per tothom' però no ens cuiden la ciutat, no tenen prou cura del seu manteniment i de la seva imatge.

Doncs mirin, a nosaltres ens sembla que a Sant Cugat no hi té cabuda tothom: les famílies que hi vivim esperem que els nostres conciutadans siguin persones que utilitzen degudament les papereres (no són contenidors de rebuig i, per tant, no hi poden anar les bosses de brossa de casa), els veïns volem que quan sortim al carrer hi trobem espais agradables (no ens agrada trobar-nos racons amb restes de 'fumades' i 'botelloTs') i estimem conviure amb cordialitat (ens fan por les provocacions dels brètols que es vanten en grup buscant brega). No sabem per què però així s’està tornant Sant Cugat.

Cal implementar campanyes que fomentin el civisme (amb la mateixa insistència i reiteració que s’ha fet amb la matraca de les campanyes d’ideologia de gènere; ja s’ha vist que a força de repetir els mantres acaben calant) i fer confiança en el criteri de la policia, dotant-la de prou llibertat d’acció per fer pedagogia activa al carrer amb qui estimi oportú i dissuadir a qui no té un comportament adequat per conviure en societat.

Tots volem un Sant Cugat obert a tothom qui vingui a fer-hi el bé; és així de senzill.

JORDI GUIRADO I CABANAS és regidor de Vox a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.