Emprenem el millor futur per Sant Cugat


  • Comparteix:

josep.maria.valles

Josep Maria Vallès

Alcalde de Sant Cugat


Publicat: el 26/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat és una ciutat rica i diversa, orgullosa de la seva història, les seves tradicions i la seva cultura, així com de la seva emprenedoria i el seu desig d'innovació constant. Els més de 30 anys que porto treballant amb i per la societat civil m'ho han ben demostrat. I els quatre anys com a regidor a l'oposició no han fet més que augmentar el meu desig de millorar la qualitat de vida de les persones.

Agraeixo a tots aquells qui em vau fer confiança amb els vostres vots que avui tinc l'honor de ser l'alcalde de la nostra ciutat. La ciutat que duc al cap i al cor. I us puc ben assegurar que invertiré aquest temps que m'heu concedit al capdavant del consistori en tornar a posar Sant Cugat al lloc capdavanter que es mereix.

Ho he dit molts cops i tots aquells qui em coneixeu sabeu que no són paraules buides: seré més al carrer que al despatx, escoltant i parlant amb tothom allà on hi ha els problemes. I no vull deixar d'agrair al personal municipal la seva dedicació i professionalitat que farà que, dotant-los dels recursos necessaris, l'Ajuntament sigui més eficaç i accessible. Ens cal una governança amb una manera de fer política constructiva, propera i empàtica. I també cal una gestió dinàmica i eficient, fent les coses bé, amb lògica, sentit comú i racionalitzant la despesa.

Volem la millor versió de Sant Cugat per a les persones, les famílies, els més grans, els infants, els joves i les persones vulnerables, impulsant la cultura, l'educació, l'esport, l'emprenedoria i el lleure i al costat del comerç, l'empresa i l'ocupació.

Farem un urbanisme de qualitat, sostenible i a escala humana que afavoreixi la cohesió social. Actuarem sobre la mobilitat fent que doni resposta a les necessitats reals de les persones i la ciutat, apostarem per les energies renovables i farem, del dret a un habitatge digne, una prioritat d'aquest mandat.

Comencem el mandat amb empenta i il·lusió davant els reptes que ens planteja el dia a dia, però també amb l'alegria i els moments de germanor que, de ben segur ens obsequiarà la Festa Major. No se m'acut una millor manera de trobar-nos a les places i carrers per compartir bones estones i gaudir de totes les activitats programades, amb el respecte i civisme que ens caracteritzen.

Treballaré amb il·lusió, humilitat i responsabilitat per tal que Sant Cugat torni a ser un referent de convivència, progrés i benestar. La millor ciutat per viure i compartir.

Bona Festa Major a tothom!

JOSEP MARIA VALLÈS és Alcalde de Sant Cugat del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.