Un programa per un Sant Cugat fort i de futur


  • Comparteix:

oriol.cistero

Oriol Cisteró

President d'ERC


Publicat: el 18/abr/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 28 de març Esquerra Republicana de Sant Cugat aprovava en assemblea el programa electoral amb què es presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig i en què revalidarem la majoria per fer de nou a Mireia Ingla alcaldessa.

Han estat molts mesos de treball al costat de la gent, parlant amb la ciutadania, tant en les nombroses paradetes arreu de la ciutat on la ciutadania podia fer-nos arribar les seves idees, com en un procés participatiu estructurat en nou sessions en què vam tenir ocasió d'escoltar propostes i neguits de nombroses persones i associacions que van venir a participar per tal que recollim la seva veu o fins i tot mitjançant la web que vam habilitar amb aquesta finalitat.

Fruit de tot aquest procés participatiu obert a la ciutadania que s'ha fet entre el passat mes d'octubre i el mes de març, es van recollir més de 650 propostes que s'han incorporat de manera total o parcial al programa.

En definitiva, hem generat un total de 815 propostes que un cop endreçades, formen el nou programa electoral d'Esquerra Republicana de Sant Cugat, un document dividit en cinc eixos que engloben diferents àmbits sectorials i territorials.

La ciutat viva, la ciutat cohesionada, la ciutat i el territori, la ciutat dinàmica i la qualitat democràtica i el bon govern són els apartats en els quals es divideix el programa.

Amb aquest programa, des d'ERC volem garantir que el benestar de què gaudim a Sant Cugat estigui a l'abast de tota la ciutadania. No pot ser que l'èxit de Sant Cugat perjudiqui a les persones de menys capacitat adquisitiva, obligant-les a marxar per aquest motiu. Cal seguir impulsant un Sant Cugat per a tothom on ningú es quedi enrere.

El programa també planteja modernitzar la ciutat i adaptar la ciutat a les noves realitats d'aquest segle XXI: eficiència energètica, qualitat de l'aire, naturalització, habitatge assequible, tecnologia al servei de les persones i la seva seguretat, etc.

En resum, un document per continuar actualitzant la ciutat als nous temps, al segle XXI, a les necessitats de la ciutadania i que aquesta millora arribi a tothom.

ORIOL CISTERÓ és president d'ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.