Fem realitat els nostres desitjos per al 2023!


  • Comparteix:

josep.maria.valles

Josep Maria Vallès

Regidor portaveu de Junts per Sant Cugat


Publicat: el 19/des/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa pocs dies em preguntaven què és el més important per mi a la vida. I la meva resposta va ser el benestar de la meva família, les persones que més m’estimo.

Si aquesta pregunta hagués estat com a candidat a l’alcaldia de Sant Cugat… la meva resposta hauria estat semblant: com a servidor públic treballo per a les persones, per millorar la qualitat de vida dels santcugatencs, dels més joves fins a la gent gran… Aquesta és la meva prioritat.

Això vol dir fer una ciutat més humana, més accessible i sostenible, dotada dels serveis necessaris per al major benestar de tothom. Una ciutat innovadora i socialment justa. Amb un Ajuntament que escolti i doni la millor resposta possible als problemes i reptes dels nostres veïns i veïnes, dels diferents barris i sectors.

És el que li demanaria al Tió, a l’Any Nou, als Reis d’Orient…, però com creiem que aquests desitjos es quedaran només en desitjos… Nosaltres, la gent de Junts per Sant Cugat, ja hi estem treballant per fer-los realitat a partir el juny del 2023.

Bon Nadal i Any Nou amb totes aquelles persones que més us estimeu!

Josep M. Vallès, regidor portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.