El Nadal va tornar a Sant Cugat


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona

Regidora d'ERC-MES


Publicat: el 18/gen/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Teníem ganes que tornés el Nadal, de tornar a sortir al carrer a gaudir de l'oci i de la cultura. I, malgrat tots els malgrats, ho hem pogut fer. El Nadal va tornar a Sant Cugat.

Al Parc de Can Vernet, l'envelat infantil i familiar; al Parc de Ramon Barnils, el Parc Jove; a La Unió, propostes escèniques amb un rerefons transformador; als centres d'art, activitats i tallers per als més creatius; als barris i districtes, propostes de proximitat; als carrers, espectacles itinerants; al museu, activitats per als més curiosos; a les Biblioteques, iniciatives per no parar quiets;... Durant més de 30 dies la ciutat ha celebrat el Nadal, amb activitats per a totes les edats i tots els gustos.

I és que el Nadal no és només cosa d'infants, sinó que tothom l'ha de poder gaudir. Per això mateix, aquest any hem vetllat perquè tothom el pogués viure, des de nadons de 0 anys fins a adults. Si he d'escollir tres propostes, em quedo amb el Poema de Nadal, recitat per Valentí Maymó a la Biblioteca Gabriel Ferrater, els Pastorets amb Mira-sol teatre i... amb l'arribada dels Reis Mags.

Crec que sempre recordaré la vivència de nervis i emoció (no)continguda de la gent que el dia 5 de gener a la tarda esperava els Reis a la Plaça d'Octavià. Aquella sensació que petits i grans estem, tots alhora, gaudint de la mateixa màgia. El Monestir va ser el millor escenari per rebre Melcior, Gaspar i Baltasar, a qui feia dos anys que esperàvem...

El Nadal a Sant Cugat és únic, especial. Perquè és un Nadal que surt a proposta de les entitats i associacions de la ciutat (en aquest cas, més de 50 entitats proposants!), que consolida tradicions i explora nous formats i noves propostes. Moltíssimes gràcies a totes les persones que, de forma voluntària, ajudeu a construir aquest Nadal sempre especial. I, també, moltíssimes gràcies a tot l'equip tècnic de l'Ajuntament (en especial al personal de cultura) per fer que la ciutat llueixi així per Nadal.

També és cert, però, que hem trobat a faltar coses... Encara haurem d'esperar un any més per tornar a gaudir de Pedra i Sang o del Quinto... els agafarem encara amb més ganes!

L'any que ve, hi tornarem!

Seguim!

ESTHER MADRONA és regidora d'ERC-MES i tinenta d'alcaldia de Cultura, Educció, Esports i Joventut



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per el que avui informa el TOT SANT CUGAT, es evident que les rates , tant gran com gats, tambe han tornat per Nadal, menys discursos happy..., i a veure si sou capaços de garantir la salubritat, entre rates i bruticia, el tema es ja mes que preocupant.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 18/gen/22


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.