L'habitatge, un dret per a tothom


  • Comparteix:

lourdes.llorente

Lourdes Llorente

Regidora (CUP-PC) i tinenta d'alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació


Publicat: el 10/des/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte tenim una cita a la Floresta que ens fa molta il·lusió. I és que si creus que Sant Cugat pot ser una ciutat diferent de la del 'pelotazo' immobiliari i als grans barris residencials amb un teixit associatiu més aviat escàs, et recomano que vinguis a la Jornada d'Alternatives Habitacionals que organitzem aquest dissabte a la Floresta des de la CUP. Una jornada que començarà a les 10.30 h a les Cases dels Mestres, on coneixerem el projecte de cooperativa d'habitatge en cessió d'ús Clau Mestra, que té les seves arrels en les reivindicacions d'aquells col·lectius i persones de Sant Cugat que mai no han deixat de creure en una ciutat millor.

Després, ens mourem al Centre Social i Sanitari, on se celebrarà una Taula Rodona on representants de diferents projectes d'habitatge alternatiu com 4 Pins, Can Carner o la Cooperativa 50-70 ens explicaran la seva experiència. Per poder aprendre més i veure com hi ha altres vies més enllà de la que s'ha seguit tota la vida. Aquesta jornada se celebra en el marc de la campanya 'L'habitatge, un dret per a tothom' que hem iniciat recentment, i en què volem parlar dels principals problemes de la ciutat pel que fa a l'habitatge, i de la necessitat d'un nou model per a Sant Cugat que el faci més inclusiu i sostenible.

Una campanya que no fem perquè sí, o per parlar de qualsevol tema. Perquè cal recordar que l'habitatge és avui dia una de les principals preocupacions per a la ciutadania de Sant Cugat, fins al punt que la meitat té problemes per pagar el lloguer o la hipoteca, d'acord amb les dades del Baròmetre Inclusiu 2020.

Per tot això, us esperem aquest dissabte a la Floresta per intercanviar idees i aprendre com poder fer una ciutat de tots.

LOURDES LLORENTE (CUP-PC) és tinenta d'alcaldia de Transparència, Bon Govern i Participació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.