Vota les propostes del teu barri!


  • Comparteix:

marco.simarro

Marco Simarro


Publicat: el 19/mar/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Després d'un intens treball de debat veïnal, de detecció de necessitats als diferents barris de Sant Cugat i d'un procés de presentació de propostes, arriba el moment de votar els projectes dels Pressupostos Participatius de Barri 2020-21. Un total de 164 propostes distribuïdes entre els diferents barris de la ciutat són les que trobareu al portal web decidim.santcugat.cat i entre les quals podeu escollir i votar.

Enguany, aquesta edició de pressupostos participatius s'ha centrat en les necessitats de cada barri i, per això, les propostes són territorialitzades i cadascú podrà votar aquelles que afecten el barri on viu. L'objectiu de tot plegat és el de promoure una participació de proximitat, on la comunitat veïnal s'implica de forma activa en decidir col·lectivament quines són les prioritats.

De totes les propostes, destaquen les que tenen a veure amb l'espai públic, el medi ambient i la mobilitat. També hi trobareu projectes i activitats culturals i esportives o propostes per a joves i gent gran. En total són 2.550.000 euros que es destinaran a l'elaboració d'aquests projectes als diferents barris.

Una altra novetat és que es podrà votar a partir dels 14 anys, fet que dona especial rellevància al jovent de la ciutat i que esperem que s'impliqui també en aquest procés de votació. Són molts els projectes que tenen una mirada juvenil i que poden fer d'aquesta ciutat un lloc que els tingui encara més en compte.

Amb tot, us animo a participar d'aquest procés de votació per fer d'aquestes propostes una realitat arreu dels barris de la ciutat. Teniu fins al dia 31 de març per escollir aquells projectes que creieu que milloren més l'entorn i la comunitat.

MARCO SIMARRO és regidor de Joventut, Participació i Barris de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.