Junts per Sant Cugat creiem en el diàleg


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 16/des/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Arribem al ple del mes de desembre amb més propostes. Des del rigor i la voluntat d'arribar a acords. Amb propostes en forma de moció que confiem que siguin valorades per tots els grups polítics amb representació al ple com a propostes positives per a Sant Cugat i la seva gent.

Cada ple municipal és una nova oportunitat de reforçar el diàleg entre les diferents forces polítiques, una oportunitat per entendre'ns. M'hi vaig referir a la celebració dels 40 anys dels ajuntaments democràtics i des de Junts per Sant Cugat ho continuarem fent sense defallir. Perquè sense diàleg només trobem un empobriment de la política. Un empobriment de les eines que tenim per millorar la vida de les santcugatenques i els santcugatencs. El diàleg requereix esforç i empatia i ha de ser sincer, entre grups polítics amb sensibilitats diferents. Hem intentat arribar a acords durant els darrers mesos.

I aquest dilluns 16 de desembre ho tornarem a fer, en el darrer ple del 2019. Confiem que el tripartit no miri cap a una altra banda en relació amb el model d'immersió lingüística que tant ha fet per la cohesió social a Catalunya, tampoc ho faci davant les propostes de buscar el benestar potenciant l'actiu de projecció internacional que per sort té la ciutat de Sant Cugat, ni amb relació a la proposta de millorar la concòrdia entre els càrrecs electes malgrat les diferents ideologies.

Junts per Sant Cugat creiem en el diàleg, no defallirem, ho intentem de nou i ho continuarem fent.

Aprofito per desitjar unes bones festes a tothom!!!

CARMELA FORTUNY és regidora portaveu de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.