Sóc aquí per la independència de Catalunya


  • Comparteix:

nuria.fernandez

Núria Fernández


Publicat: el 22/jul/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Darrerament, estem vivint moments convulsos i extraordinàriament notables, uns temps en què els polítics són detinguts i empresonats per les seves idees, on tot el que vam aconseguir l'u d'octubre del 2017 s'està perdent.

Fa tan sols un mes que sóc regidora de Junts per Sant Cugat a l'Ajuntament i les meves conviccions segueixen intactes i, per tant, condemno rotundament qualsevol tipus de pacte amb el 155. No puc estar d'acord amb cap dels pactes arreu del país que ha fet el grup que represento amb el Partit Socialista. I no puc entendre el pacte contra natura que han fet ERC i la CUP aquí a Sant Cugat amb el PSC.

Fa molts anys que treballo des de la societat civil, des d'Òmnium Cultural i especialment des de l'Assemblea, per la Independència de Catalunya. Ara ho seguiré fent des d'aquestes entitats socials i culturals i, a més, també des de l'Ajuntament de Sant Cugat. Com a regidora puc aportar molt més, puc ser una eina de pressió perquè des de l'administració local puguem fer la independència. Cada dia que passa tinc més clar què és el que hem vingut a fer i com fer-ho.

Vull seguir treballant per la unitat independentista dins l'espai polític del què formo part, perquè sense unitat no hi ha independència. Vull treballar per ajudar a revertir els pactes amb el PSC. Pot semblar que els pactes amb el 155 hagin desviat els partits del nostre objectiu, doncs permeteu-me que des de la institució de la nostra ciutat els recordi què hem vingut a fer.

Estic a la disposició de tothom per tot allò que necessiteu. Sóc aquí per servir-vos, sóc aquí per la Independència de Catalunya.

Núria Fernández, regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.