A Sant Cugat sabem 'festajar'


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 3/jul/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Espai Arrel, Desplaça Jove, Plaça del Jazz, la Taverna, Càpsula Claustre, Caseta del CPA, l'Esport al Carrer, la Plaça de la Dansa, el concurs d'arrossos... Un no parar de 'festajar'. Xifres increïbles de participació on tots hem pogut trobar el nostre espai, el nostre moment, la nostra emoció, la nostra ballaruca.

Carrers, places i parcs plens a vessar de festa responsable. Sense cap mena de dubte, un gran exemple de civisme i de cohesió amb empremta santcugatenca. La dimensió social de la cultura i de la nostra Festa Major entesa com a espai per a tothom, ens ha ofert un munt d'oportunitats de gaudir-la. Ens ha incrementat el sentiment d'arrelament i ens ha animat a ser-hi, a dialogar i a intercanviar. Entre tots i totes ho fem fet possible a partir de dinàmiques col·laboratives d'entitats, comerços, associacions, col·lectius, patrocinadors... I no ens oblidem dels treballadors municipals de la festa, que sense ells no hagués estat possible. El servei de cultura, la brigada, el personal de neteja, els ADF, Proteció Civil, els membres de la Creu Roja i de la Policia Local... Cinc dies de festa que de ben segur ens han esgotat però que no han frenat ni l'energia ni les ganes de 'festajar' i de passar-ho bé.

Els números parlen per si sols: hi ha hagut una major afluència a les diferents activitats d'un programa ben complet d'activitats per a totes les edats. Ha estat la festa dels colors, on podies triar el color de la dansa, de la tradició, de la música, de la solidaritat, dels tallers, de l'esport, o de la gastronomia. Fins i tot Sant Pere i el bon temps han entrat en joc en aquests dies d’emoció i màgia d'una Festa Major que sense cap mena de dubte hem gaudit sense parar!

CARMELA FORTUNY és tinenta d'alcalde de Cultura i membre del PDeCAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.