Normalitat


  • Comparteix:

oriol.cistero

Oriol Cisteró


Publicat: el 27/oct/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'Agnès, badalonina, durant un temps va viure i escriure a Sant Cugat. L'Agnès, amiga, és tranquil·la i molt riallera. L'Agnès, persona, és periodista i escriptora de professió. L'Agnès, professional, és mare de dos fills i una filla.

L'Agnès, dona, és una ferma defensora de la justícia i la llibertat. L'Agnès, lluitadora, és regidora d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Badalona. L'Agnès, política, si visqués en un país normal, dimarts no hauria d'haver anat a declarar a un jutjat per haver atès la ciutadania en un dia festiu.

L'Agnès Rotger, com la Carme Forcadell, en Joan Coma, l'Oriol Lladó, en José Tellez i la resta de càrrecs electes imputats per obeir el mandat democràtic sorgit de les urnes, són jo, són nosaltres, són persones normals que ja n'han tingut prou del colonialisme espanyol.

Ells són els primers i segur que no seran els únics ni els darrers. I tots han de sentir el nostre suport, cal que vegin que darrere seu tenen un poble decidit i determinat a construir un nou país. A cada imputació estic convençut que veurem una riuada de solidaritat, cívica i democràtica com les que hem vist a Vic o a Badalona.

Quan el sentiment d'una part tan important de la població és ja de desconnexió amb el marc jurídic espanyol, difícilment hi ha volta enrere, especialment quan no sembla pas que l'Estat espanyol tingui cap intenció de virar en la seva estratègia dogmàtica i autoritària.

Per tot això, diria que som més a prop de la resolució del què ens sembla i per fi podrem viure com a persones normals en un país normal.

ORIOL CISTERÓ és president d'ERC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.