Valldoreix: il·lusió i empenta


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 11/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Permetin-me que comenci per on toca: agraint a totes les valldoreixenques i als valldoreixencs el suport rebut, tant al gairebé 14% dels votants que van elegir ERC-MES a l'urna dels vocals, com a totes aquelles persones que van estimar que un servidor seria un bon president, no en dubteu, ho seria! Per algú com jo (que no fa ni quatre anys que visc a Valldoreix) hi ha tres coses que són un honor i que em fan sentir profundament orgullós: que 771 persones volguessin que jo fos el seu president municipal, formar part d'Esquerra Republicana de Catalunya al poble, i treballar amb el conjunt de les Esquerres de Valldoreix.

Queda clar que aquestes eleccions les ha guanyat CiU i que en Puig tornarà a ser president. No cal dir que l’elecció a la presidència ha estat una demostració del que passa a Valldoreix quan dividim el vot d’esquerres, això ens haurà de servir a totes i a tots de lliçó per tal de no tornar a repetir aquest error.

Tot i així, aquestes eleccions no han anat pas tan malament per a la gent d’esquerres a Valldoreix. ERC-MES i la CUP-PC han triplicat els vots que van rebre fa quatre anys. El mandat anterior teníem un vocal d’ICV, primer vam estar representats per en Pau Alonso i després per la Carme Babiloni, i no vull deixar de dir que tots dos han fet una gran feina que és d’aplaudir i d'agrair. Per a mi són amics i mestres, han deixat el llistó molt alt i tan sols espero estar a l’alçada.

Hem passat d’un representant de les esquerres a tres, el que us escriu serà el vocal d’Esquerra Republicana de Catalunya - MES però, a més, comptem amb els dos vocals de CUP-Procés Constituent (en Xavier Humet de Procés i en Ferran Margineda de la CUP) amb els quals estic segur que farem una gran feina a l’oposició.

Les esquerres a Valldoreix (ERC, MES, ICV, Procés, juntament amb Veïns i Veïnes Progressistes) ens vam presentar amb un programa conjunt i, tot i estar a l’oposició, intentarem deixar clar com creiem que s’ha de governar Valldoreix al segle XXI. Amb respecte total a la independència de les parts i a la idiosincràsia de les organitzacions, esperem treballar amb la CUP per a convèncer la ciutadania de Valldoreix que les esquerres treballem i treballarem pel poble, per les necessitats de les persones. Estic segur que l’empenta i la il·lusió que tinc per treballar per tal de solucionar els problemes de les valldoreixenques i dels valldoreixencs també és compartida pel Xavier i en Ferran, ens hi deixarem la pell, no en dubteu!

NOËL CLIMENT és membre d'ERC-MES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.