Palacios (UESC): 'Necessitem descansar i gaudir del que hem aconseguit'


  • Comparteix:

Míriam Palacios, capitana de la UESC

Míriam Palacios, capitana de la UESC

La capitana de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina, Míriam Palacios, recorda en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que, malgrat tots els èxits assolits aquesta temporada, ara cal descansar i assumir el títol de Segona Catalana i l'ascens a Primera. La santcugatenca ha assegurat també que tenia clar que si es treballava es podrien donar els resultats que s'han donat.

ESCOLTA-HO

Palacios ha ressaltat el gran treball que han dut a terme aquesta temporada, una feina sense descans de la qual, assegura la capitana, cal descansar per recuperar forces. De fet, ara hi ha un nou repte a l'horitzó, i no és altre que millorar el resultat assolit ara fa dues temporades, quan l'equip va competir per primera vegada a Primera Catalana. En aquell curs el conjunt santcugatenc va descendir, i ara s'espera corregir errors i treballar de valent per mantenir la categoria.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.