Bonaccini (Handbol Sant Cugat): 'L'objectiu ha de ser la fase d'ascens a Primera Nacional'


  • Comparteix:

Davide Bonaccini, president de l'Handbol Sant Cugat

Davide Bonaccini, president de l'Handbol Sant Cugat

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, preveu en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' que l'actual plantilla pot aspirar a uns resultats molt millors dels assolits aquesta temporada. De fet, el màxim mandatari de l'entitat vermell-i-negre es marca com a sostre la fase d'ascens a Primera Nacional, una situació molt distant de la d'aquest curs, en què ha obtingut la permanència de forma ajustada a Lliga Catalana.

ESCOLTA-HO

L'ambició i cerdibilitat en el projecte de l'Handbol Sant Cugat el verbalitza a la perfecció el seu president, Davide Bonaccini. I és que l'ascens a Primera Nacional no és una utopia pel responsable del club, que ha assegurat que l'entitat estaria interessada en incorporar jugadors sorgits de l'Handbol Sant Cugat i que a hores d'ara es troben en categories superiors, com Lluís Calvera, que milita al FC Barcelona B de Divisió de Plata, o Bernat Tous, que juga a Primera Nacional amb el Sant Esteve Sesrovires.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.