Casas (FS Sant Cugat): 'És un triomf important, però no ens podem relaxar'


  • Comparteix:

El jugador del Futbol Sala Sant Cugat, Marc Casas / Font: Facebook Marc Casas

El jugador del Futbol Sala Sant Cugat, Marc Casas / Font: Facebook Marc Casas

El jugador del Futbol Sala Sant Cugat i bigolejador en la important victòria d'aquest cap de setmana contra el Pineda, Marc Casas, assegura a Cugat.cat que el coixí de set punts que tenen amb el segon els permet algun entrebanc però alhora els fa mantenir els cinc sentits a la competició. Casas també ha lloat el paper de Dani Mosteiro a l'hora de fer els canvis oportuns en el plantejament tàctic en el partit contra el Pineda.

ESCOLTA-HO

El Futbol Sala Sant Cugat ha superat una prova de foc contra el tercer, i manté el marge de set punts que l'ha d'acabar duent a la primera posició del grup 1 de Tercera Divisió. Un dels protagonistes del partit, autor de dos gols, Marc Casas, assegura que la igualtat d'aquesta competició està fent que cada punt sigui molt important. És per això que Casas valora l'ajustat triomf contra el Pineda, que va arribar amb un gol a 30 segons per al final.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.