Carulla (PHCSC): 'No podem pensar en guanyar partits abans de començar'


  • Comparteix:

Pol Carulla, jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Pol Carulla, jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Un dels jugadors més experimentats del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pol Carulla, afirma en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que l'equip no s'ha de tornar boig en intentar vèncer els seus partits abans de disputar-los. El santcugatenc ha reflexionat sobre el debut d'Albert Zanón com a entrenador. Carulla ha ressaltat el factor psicològic del canvi de tècnic, malgrat recordar que és molt d'hora per parlar de qüestions tàctiques.

ESCOLTA-HO

Després de tres derrotes consecutives, l'empat aconseguit per Zanón en el seu debut ha estat avaluat per Pol Carulla com un bon resultat per trencar la dinàmica negativa de l'equip. Carulla ha reconegut que 'potser hi ha hagut certa relaxació' tenint en compte el gran inici del Patí Hoquei en el primer any a Primera Divisió. El veterà jugador ha explicat la necessitat de tornar a l'origen, a la filosofia del principi de temporada per millorar el rendiment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.