Martí Nicolau (HSC): 'Hi ha nivell, però falta saber jugar als moments difícils'


  • Comparteix:

Martí Nicolau ha parlat al programa Esport en Marxa / Font: Handbol Sant Cugat

Martí Nicolau ha parlat al programa Esport en Marxa / Font: Handbol Sant Cugat

El porter de l'Handbol Sant Cugat Martí Nicolau repassa en una entrevista a Cugat.cat el complicat moment que està vivint el seu equip. Nicolau ha assegurat que la plantilla té nivell, però que cal treballar per solucionar millor els moments complicats de partit. Tal com afirma el porter, els santcugatencs han perdut alguns partits per només un gol o dos de diferència, fet que mostra la poca contundència dels de Joan Sancho en trams finals ajustats.

ESCOLTA-HO

Hi ha hagut molts partits en què l'Handbol Sant Cugat ha mostrat la seva millor cara, fent front als principals equips de la categoria, la Lliga Catalana, però també ha patit en els moments clau d'alguns enfrontaments ajustats. Avantpenúltims, els santcugatencs lluiten per sortir de la zona de descens, i per fer-ho, segons el seu porter Martí Nicolau, s'ha d'apretar 'fins el final, cal jugar tot el partit complet'. Nicolau ha afirmat a Cugat.cat que està 'd'acord amb el míster', en les declaracions en què Joan Sancho afirmava que el seu conjunt havia estat per sota de les seves possibilitats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.