Jordi Carreras


  • Comparteix:

Jordi Carreras del Rincón té 56 anys i és doctor en Dret a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). L'alcaldable del Partit Popular (PP) a la ciutat va néixer a Barcelona a l'any 1955.

Carreras va arribar a la ciutat ara fa 19 anys conjuntament amb la seva família per buscar unes millors circumstàncies de vida a la ciutat.

Carreras és afiliat des de jove al Partit Popular. L'any 1991 va ser candidat a regidor per Barcelona, ocupant el número sis a les llistes. Durant alguns anys, Carreras va ser secretari de la Comissió de Justícia, donant suport al grup parlamentari popular al Parlament.

El polític popular considera com a prioritats a la ciutat la millora de l'ordre polític i jurídic, de manera que es protegeixi eficaçment la dignitat, la llibertat i els drets de les persones. També veu necessari protegir de forma especial els àmbits de la família i del dret a la vida.

Carreras es confessa aficionat a la lectura i també destaca la muntanya com una altra de les seves grans passions.

Web del candidat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.