Desè dia de campanya


  • Comparteix:

El Partit Popular ha marcat com a estratègia de campanya sembrar la zitzània entre els ciutadans i ciutadanes votants socialistes. Volen provocar l'abstenció del contrari polític, segons declaracions del dirigent populista Gabriel Elorriaga en el Financial Times. És com voler tallar l'aigua que rega els cultius del veí, per guanyar més amb la collita pròpia.

Aquesta forma d'actuar debilita la democràcia, entre altres raons, perquè el sistema perd l'oportunitat de comptar amb una dreta raonable i civilitzada. Les estratègies polítiques pròpies del PP responen a èpoques predemocràtiques.
Entre 'la niña de Rajoy', les declaracions de la diputada del PP Ana Mato que va dir que "los niños andaluces son prácticamente analfabetos mientras que los de la Rioja son los que más saben", i la confessió d'Elorriaga, que pretén manipular els votants socialistes, el PP, els seus dirigents, han aconseguit mostrar-se tal com són.
Els votants d'esquerres, i també els de dretes, no han de deixar-se enganyar i han de demostrar que el nostre país no està per demagògies i romanços.
Hem de deixar ben clar amb el nostre vot, que el PP no passarà, que estem per consolidar la democràcia i per modernitzar i fer més lliure, justa i fraternal la nostra societat.

TOMÀS PEIRE
Secretari d'Organització del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.