Vuitè dia de campanya


  • Comparteix:

Ahir vaig assistir a un míting al casal cívic del barri obrer de Can Puigjaner de Sabadell, lloc d'arribada d'immigrants de la resta d’Espanya en els anys 40, 50 i 60 i actualment d'immigrants magribins, africans i llatinoamericans, on en Joan Herrera va aprofitar per subratllar que en aquesta campanya ningú parla dels problemes socials més greus de la societat excepte ICV-EUiA.

M'ha agradat una frase clau que ha fet servir: 'Zapatero amaga la pobresa sota la catifa'. I és cert. Com pot presumir d'un superàvit pressupostari sense haver solucionat reptes com l'exclusió social?

Nosaltres portem al programa electoral impulsar un pla de xoc Pobresa Zero per combatre l'exclusió social. És per això que ens cal més suport electoral per poder tirar endavant aquest pla que inclou crear una renda mínima garantida per crear una pensió bàsica universal i millorar de forma immediata les pensions més baixes.

Això sí son polítiques d'esquerres.

XAVIER BOIX
Portaveu local d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.