2005: Mor Jaume Tubau


  • Comparteix:

El 4 de setembre de 2005 la notícia de la mort de Jaume Tubau als 46 anys, víctima d'un càncer, sacseja la vida pública santcugatenca. Tubau era tinent d'alcalde de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana. Des de l'any 1999 era regidor independent per CiU. Durant el seu primer mandat (1999 - 2003) va assumir les àrees de Comerç i d'Instal·lacions Esportives.

Tubau va néixer a Sant Cugat i des de sempre havia estat molt vinculat a la ciutat, per la seva activitat professional com a mestre carnisser i amb la carnisseria al carrer de la Torre, i també per la seva vinculació amb el teixit associatiu del municipi.

Tubau era també un apassionat de l'esport, i en especial del futbol, ja que va ser jugador del Sant Cugat Esport quan l'equip militava a la Tercera Divisió. També va arribar a jugar partits no oficials amb el primer equip de l'Espanyol.

Amb la notícia de la seva mort, les mostres d'afecte i record se succeeixen i l'Ajuntament decreta dos dies de dol oficial. Tubau estava casat i tenia dos fills.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.