Un any de la inauguració de l'Esclat a Sant Cugat


  • Comparteix:

El 29 de novembre de 2018 l'hipermercat Esclat més modern de Catalunya es va inaugurar oficialment a Sant Cugat i a l'endemà obria portes al públic. L'hipermercat era el primer a Sant Cugat del grup Bon Preu i s'ubica a l'enclavament de la B-30 i la C-16 amb un espai de venda de 4.000 metres quadrats.

La companyia Bon Preu hi va invertir 23,5 milions d'euros en un projecte que també vol ser un 'hub' i un 'pol d'atracció empresarial'. Durant la inauguració es va explicar que l'edici és sostenible i coeficient, amb un consum d'energia d'un 35% inferior a l'habitual a aquests complexos comercials i amb un 40% menys d'emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera.

L'arribada de l'Esclar va suposar la creació de 114 llocs de treball, dels quals 57 es van concedir a persones de la ciutat a través del Servei d'Ocupació Muncipal (SOM).

El nou Esclat era l'establiment número 54 del grup, que també té 127 establiments Bonpreu, 48 benzineres EsclatOil i 12 punts de recollida online BonpreuEsclat repartits per tot el territori català. Darrerament el grup també ha inaugurat establiments a Lloret de Mar i Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.