L'11 de novembre de 2010 l'empresa Turris obria el primer forn de pa a Sant Cugat, un establiment al carrer de Francesc Moragas. Segons el seu propietari, Xavier Barriga, el secret dels seus pans l'aconsegueixen deixant el temps de fermentació necessari, que s'allarga fins a 26 hores, i li dona qualitat. Turris, que compta amb més d'una vintena de pans diferents, es va instal·lar a la ciutat per demanda dels santcugatencs. Actualment, i nou anys després, Turris té tres botigues més a la ciutat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.