Al maig del 2016, el Celler del carrer de Santa Maria abaixava definitivament la persiana.
L'emblemàtic comerç obria les portes l'any 1949 i començava amb la venda de vins al detall. Era l'any 1992 quan el Celler es convertiria en un establiment de vins especialitzat i s'hi afegiria un petit restaurant per tastar vins de la botiga acompanyats per embotits, formatges i patés.
El Celler s'acomiadava de Sant Cugat després de 67 anys d’activitat al municipi i amb els seus propietaris encarant un nou repte, la producció del vi Maius, fruit de les vinyes situades al Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant a la comarca del Priorat.
Des de llavors el local s'ha convertit en una botiga relacionada amb el món de la decoració.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.