El CPA acull la semifinal del concurs de cant flamenc 'Yunque Flamenco'


  • Comparteix:

El CPA acollirà l'actuació de 10 cantants de flamenc

El CPA acollirà l'actuació de 10 cantants de flamenc

El Centro Popular Andaluz acull aquest dissabte la cinquena eliminatòria del 'Yunque Flamenco', un concurs de cant flamenc d'àmbit nacional. 10 cantants, acompanyats de dos guitarristes, competiran per accedir a la final, que tindrà lloc el 12 de desembre a Santa Coloma de Gramanet.

El 'Yunque Flamenco' és un concurs de cant flamenc nascut l'any 1983. Enguany arriba a la 18a edició, considerat com un dels tres concursos més importants en el món del cant flamenc.

L'eliminatòria que acull el Centro Popular Andaluz aquest dissabte a les nou del vespre és la cinquena i última abans de la darrera fase. Deu aspirants, acompanyats per dos guitarristes, intentaran guanyar-se un lloc per a la final, que tindrà lloc al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramanet el 12 de desembre.

El president del Centro Popular Andaluz, Antonio Rodríguez, explica què suposa acollir la semifinal del concurs 'Yunque flamenco'.

Antonio Rodríguez

És un dels concursos més importants de tota Espanya. Estem orgullosos que Sant Cugat pugui acollir una semifinal d'aquest concurs tan important


L'actuació dels 10 concursants comença a les nou del vespre, i l'entrada és gratuïta. L'única limitació és que l'espai té un aforament limitat, d'unes 180 persones.

Un total de 50 cantants, repartits en cinc eliminatòries, han pres part en aquest concurs organitzat per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.