Resposta al Sr. Cacho


  • Comparteix:

Ens sap molt de greu que el senyor Xavier Cacho consideri que al club li falta sensibilitat. Des d' el PHCSC portem set anys organitzant la Copa Monestir. Va néixer i ens hem esforçat, any rera any, perquè continuï amb l'esperit inicial de dur equips de primera línia dins del món de l'hoquei patins sempre que ens fos possible.

En tots aquests anys hi han passat Campions d'Europa, de lliga, equips de l'Oklliga, equips de lligues d'altres països, seleccions nacionals...
Enguany celebrem la Copa Monestir l'11 de setembre i ens visiten les Seleccions Nacionals de Catalunya masculina i femenina. La Selecció Catalana només es forma per dates i esdeveniments importants i és un orgull per nosaltres que en aquesta data jugui a Sant Cugat.
Sota el nostre punt de vista, aquests dos partits d'hoquei en ple centre de Sant Cugat, al pav2, són la nostra manera de contribuir a la nostra ciutat sumant un acte més d'un dia festiu com el que celebrarem.
La presentació de tots els equips la farem entre aquests dos partits donant el màxim protagonisme a l'extensa base del nostre club.
El que sí vam tenir clar des d'un primer moment és celebrar aquesta edició de la Copa Monestir el dia 11 al matí perquè tothom qui vulgui participar en els actes que es fan durant la tarda pugui fer-ho.
Evidentment que aquest senyor i tothom pot triar a quin o quins actes de la Diada vol o pot anar, però enguany el nostre club participa activament en aquest dia 11 de setembre amb una activitat plenament sensible amb l'esperit de catalanitat de l'entitat.
D'altra banda el nostre és un club proper, on ens coneixem tots. Des d'el club estem sempre oberts a rebre qualsevol comentari sobre les accions i esdeveniments que organitzem, i com no pot ser d'una altra manera acceptem la crítica de manera constructiva. També estem oberts a la col·laboració. En aquest sentit, un cop més transmetem al Sr. Cacho el fet que participi del club sempre que vulgui i en la mesura que pugui. Evidentment pot triar perquè no és cap obligació. En el nostre club no obliguem a res.
Respectem totes les opinions però en aquest cas a qui li falta sensibilitat, i molta, és al Sr. Cacho per fer pública una crítica d'aquest tipus on fa afirmacions incertes.
Us animem tots a participar de la Diada Nacional de Catalunya i a disfrutar de la Copa Monestir un any més.
Directiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.