Falta de sensibilitat


  • Comparteix:

Aquest 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha organitzat la presentació dels seus equips per la temporada 2013-2014. Considero una falta de sensibilitat -per no dir falta de respecte- organitzar aquesta presentació en aquesta data, obligant les famílies a portar els jugadors i jugadores al PAV2 durant tot el matí, sense tenir en compte per res la data de l'Onze de Setembre.

No entenc encara si és que no s'ha pensat des de l'entitat que per a la Diada s'organitzen un munt d'activitats, actes, etc. arreu del país, relatius a aquesta festivitat i enguany encarà més, tenint en compte el temps necessari per als desplaçaments per tal d'assistir a ls diferents trams de la Via Catalana, per a qui vulgui anar-hi (la majoria dels santcugatencs que hi van els toca el tram de l'Hospitalet de l'Infant).

Són ganes de complicar les coses. O potser sí que s'hi ha pensat, i el que es vol és que la gent hagi de triar entre una cosa i l'altra.

Jo tinc molt clar on anar aquest dia amb el meu fill i la meva família.

Xavier Cacho



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.