Carta del lector


  • Comparteix:

Us escric per denunciar la manca de proporcionalitat que han tingut dos agents de la Policia Local de Sant Cugat en posar-nos una multa per incompliment de l'ordenança cívica, de 300 euros, per regar la terrassa de casa. Segons els policies locals vaig fer un abocament d'aigües residuals al clavegueram quan, en realitat, el que va passar és que, segons els mateixos guàrdies, el meu fill els va esquitxar sense voler amb la mànega, quan passaven en cotxe.

D’això se’n diu abús d’autoritat. L’any passat, després de la denúncia, vaig sol·licitar hora amb el director de policia, el qual no em va voler rebre i em va derivar als lletrats que se n’encarregaven del cas, els quals em varen dir que aquesta sanció s’arxivaria, per exagerada.

Un any mes tard m’ha arribat la sanció de 300 euros. És cert que, en moments de crisi, les administracions poden incrementar el seu ànim recaptatori, però això, simplement és massa.

SÒNIA MORELL



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.