Carta a Mútua Terrassa


  • Comparteix:

Senyor Antoni Casa Gran, director de l'hospital Mútua de Terrassa. En aquests temps difícils per a molts serveis importants pels ciutadans i, especialment, per la sanitat, volem manifestar-li amb aquesta carta el nostre agraïment més sincer per les atencions que va rebre la nostra germana Montserrat Birbe, que es troba en una edat avançada, que té una discapacitat, la síndrome de Down, i que ha estat operada en la institució que vostè dirigeix.

No només volem destacar l'atenció professional i humana dels doctors David Bosch i Carles Morera, a més del seu equip, sinó també la cura que han tingut amb ella els equips de medicina interna, rehabilitació i infermeria de la planta 9 traumatologia.

Nosaltres, la seva família, també hem estat molt ben atesos. L'equip mèdic ens ha aclarit els dubtes i ens ha orientat en tot moment.

En el nostre cas, podem dir que tot l'equip humà que hem trobat a l'hospital Mútua de Terrassa ha superat amb escreix les nostres expectatives, tenint en compte els temps en què vivim.

La família Birbe els estarà sempre agraïda.

Ben cordialment,

Albert i Josep Maria Birbe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.