Festa Major de Sant Cugat: no tot està ben fet


  • Comparteix:

És una llàstima, quan tot semblava que anava bé, l'organització perfecte, els actes variats i per a totes les edats, repartits per tota la població perquè siguin accessibles per a moltes persones, horaris complint-se, etc .. tot dins de la normalitat. Va l'Ajuntament i obliga a tancar tots els comerços avui dissabte, un dels dies que més estan esperant els comerciants per poder vendre o presentar els seus productes ja que és el dia de més afluència de públic.

I el resultat ha estat que un cop acabades les activitats del migdia, la gent no s'ha quedat en els carrers i ho hem notat tots, per descomptat els mateixos comerciants que han de pagar igualment el lloguer, l'IVA, als empleats, etc.. i no els ha permès fer caixa. Un despropòsit de l'Ajuntament que abans de prendre una decisió, com és costum en ell, no ha consultat amb els comerciants i ha actuat amb la seva majoria al consistori prenent una decisió que ha perjudicat a molts i no sabem a qui ha beneficiat.
Tan difícil és consensuar abans d'actuar?

FERNANDO DE JUAN





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.